Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Напередодні зими маємо максимально пришвидшити всі виплати ВПО - Ірина Верещук

Дата: 10.11.2022 11:35
Кількість переглядів: 139

Фото без описуКошти на виплати внутрішньо переміщеним особам у бюджеті є. Загалом вже виплачено понад 42 млрд гривень. Про це під час інформаційного телемарафону на телеканалі «Рада» повідомила Віцепрем’єрка Ірина Верещук. 

Вона нагадала: щомісячна державна допомога на проживання особам з інвалідністю та дітям складає 3 тисячі гривень, для решти ВПО – 2 тисячі гривень.  

Віцепрем’єрка розповіла, що на гарячу лінію Мінреінтеграції та на її особисті месенджери звертаються переселенці й просять допомоги через затримку виплат. Зважаючи на сімейні обставини, вони часто не встигають самотужки виконати всі необхідні дії, тож їм необхідно піти назустріч. 

«Я звертаюся до обласних військових адміністрацій і закликаю підключитися до цього процесу. А саме: провести відповідну роботу з ВПО – виявити тих, у кого є проблеми з нарахуванням і виплатами, скласти списки й передати нам. Ми допоможемо вирішити це централізовано», – резюмувала Ірина Верещук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь