Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Наше з вами відчуття єдності, справжності так контрастує зі страхом, який запанував у росії – звернення Президента України

Дата: 01.01.2023 23:14
Кількість переглядів: 95

Фото без описуБажаю здоровʼя, шановні українці!

Новий рік, новий день, нові підсумки. 45 «Шахедів» збито в першу ніч року.

Дякую нашим Повітряним силам – льотчикам, зенітникам. 33 «Шахеди» на їхньому рахунку. Дякую протиповітряній обороні наших Сухопутних військ за ще 12 збитих іранських дронів. Просто молодці, хлопці!

Російські терористи як були жалюгідними, такими й зайшли в цей рік. Наші ж захисники як були молодці, так і 1 січня себе показали дуже добре.

Знаєте, цими днями було видно максимально, як далеко ми відійшли, відійшли ментально, просто по-людськи від того, в чому «вариться» росія. Наше з вами відчуття єдності, справжності, самого життя – це все так контрастує зі страхом, який запанував у росії.

Вони бояться. Це відчувається. І правильно бояться. Бо вони програють. Дрони, ракети, все інше їм не допоможуть. Бо ми – разом. А вони – хіба що разом зі страхом.

І жодного року вони в України не заберуть, не заберуть нашої незалежності. Ми нічого їм не віддамо.

Я дякую всім, хто цієї ночі, і щодня, і щоночі бʼє ворога на фронті! На кожен російський удар по Херсону, Нікополю, по Харківщині, по всіх наших містах і громадах ми окупантам відповідаємо. Дуже відчутно для них.

Я дякую всім нашим енергетикам, комунальникам за стабільне енергопостачання і мінімум відключень – з урахуванням усіх наявних обставин. Всюди, де лінії передачі та інші енергообʼєкти пошкоджені обстрілами, відновлення триває цілодобово. Сьогодні – також.

І дуже важливо, як усі українці цієї новорічної ночі підживили внутрішню енергію.

І як ми дякували нашим воїнам. Як ми дякували близьким. Як мільйони разів по всій Україні, по всьому вільному світу звучало й звучить досі наше з вами побажання – побажання перемоги.

Зробимо все, щоб так і було!

Слава всім нашим воїнам!

Слава кожному й кожній, хто працює на перемогу України!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь