Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Пріоритет нинішнього року – реінтеграція деокупованих територій

Дата: 04.01.2023 16:11
Кількість переглядів: 69

Фото без описуПріоритет нинішнього року – реінтеграція деокупованих територій. Про це заявила Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук в одному з телеефірів. За її словами, напередодні Нового року Кабмін ухвалив План дій органів виконавчої влади й місцевого самоврядування з відновлення деокупованих територій. 

Документ розроблявся Мінреінтеграції за дорученням Прем’єр-міністра і є головним дороговказом для подальшої діяльності на звільнених територіях.  

Він передбачає низку невідкладних заходів: очищення територій від мін, відновлення влади та правоохоронної діяльності, обігу гривні й казначейського обслуговування, відновлення соціальних виплат і пенсій, забезпечення харчовими продуктами, товарами першої потреби, ліками, медичною допомогою тощо. 

«30 грудня Кабінет Міністрів України ухвалив план дій державної та виконавчої влади, місцевого самоврядування, ДСНС, правоохоронців і всіх-всіх органів, які заходять у звільнені населені пункти. Всі знають обсяг відповідальності й роботи. Ми повернемо повноцінне життя у наші міста та села», – резюмувала Віцепрем’єрка.

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь