Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

У Дніпрі працює антикризовий транзитний хаб «Затишок» для переселенців з Донеччини

Дата: 13.01.2023 11:43
Кількість переглядів: 276

Фото без описуБлагодійний фонд «Слов’янське серце» з 23 грудня 2022 року реалізовує проєкт «Антикризовий Транзитний Хаб для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок» /Anti-crisis transit hub for critically vulnerable categories of IDPs from the Donetsk oblast «Zatyshok».

У межах проєкту людям, що виявили бажання евакуюватися з території Донецької області у безпечне місце, надаються послуги з безкоштовного розміщення та харчування строком від 1 до 10 календарних днів та, за потребою, сприяння у подальшій евакуації, як у межах України так і за кордон (тривалість проживання визначається складністю конкретної ситуації в кожної особи/родини). У разі необхідності передбачено соціальний та юридичний супровід/представництво в закладах та установах в залежності від запиту та ситуації окремої особи/родини.

Проєкт спрямовано на осіб вразливих категорій з числа мешканців Донецької області, а саме: осіб з інвалідністю та членів їх родин;

  • родини, де є діти з інвалідністю;
  • дітей - сиріт;
  • осіб 60+;
  • багатодітні родини;
  • осіб, що внаслідок військових дій втратили документи;
  • одиноких батьків з дітьми або осіб, що їх заміщують з дітьми;
  • родини в яких хоча б  один  з членів родини виконує обов’язки по захисту України;
  • жінок та дівчат, які постраждали від гендерно зумовленого насильства.

Антикризовий транзитний хаб «Затишок» розрахований на 20 дорослих осіб з дітьми та розташований за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Сичеславська, 33.

Детальну інформацію можна отримати у контактних осіб проекту за телефонами: 066 0174937 (Юлія), 099 5323279 (Олеся).

Проєкт реалізовано при підтримці громадської організації «МАРТІН-клуб» за сприяння Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь