Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

До «Гвардії наступу» подали заявки вже понад 8 тисяч добровольців

Дата: 07.02.2023 12:31
Кількість переглядів: 86

Фото без описуЗагалом до «Гвардії наступу» подали заявки вже більше 8 тисяч добровольців. Всі вони будуть проходити співбесіду та перевірки. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.  

«На цей момент найбільше добровольців записалося в Національну гвардію, але там і більше бригад. В Нацгвардії шість  бригад, в Нацполіції – одна та поки що одна - у Держприкордонслужбі. Набір триватиме 60 днів. Це не сталий процес, ми з кожним добровольцем проводимо співбесіду, військово-лікарську комісію, перевіряємо його фізичні та ментальні здібності і проводимо спеціальні перевірки. Оскільки ті особи, які йдуть на службу, не можуть мати судимостей», - сказав Ігор Клименко.

Нагадаємо, на Донеччині розпочато набір і до штурмової бригади Нацполіції України «Лють», що входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Номер «гарячої лінії» для мешканців Донеччини, які бажають приєднатися до лав «Люті», - 0 800 406 700. А головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь