Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Краєзнавчий календар – 2023

Дата: 09.03.2023 09:56
Кількість переглядів: 76

Фото без описуПропонуємо до уваги черговий, п’ятий випуск календаря знаменних і пам’ятних дат Донецької області на 2023 рік «Донеччина: історія та сьогодення» (https://bit.ly/3ZLkn6b), підготовлений комунальним закладом культури «Донецька обласна бібліотека для дітей».

Щорічне інформаційно-бібліографічне видання містить перелік ювілейних дат, присвячених видатним діячам-уродженцям Донеччини та відомим людям, життя і творчість яких тісно пов’язані з нашим краєм, а також річниці значущих та цікавих подій в історії суспільно-політичного, соціально-економічного, наукового та культурно-мистецького життя Донецької області.

Календар стане у пригоді бібліотечним та музейним працівникам, краєзнавцям, освітянам, викладачам вищих та загальноосвітніх навчальних закладів, студентам – усім, хто цікавиться історією рідного краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь