Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Вітання начальника Світлодарської міської військової адміністрації з Днем землевпорядника

Дата: 11.03.2023 11:01
Кількість переглядів: 103

Фото без описуДень землевпорядника відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня з 1999 року, коли таким чином Указом Президента № 1556/99 була підтримана ініціатива Державного комітету України з земельних ресурсів і Спілки землевпорядників України.

Шановні землевпорядники! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Земля є найціннішим скарбом кожної держави, найголовнішим засобом існування кожного її громадянина та невичерпним джерелом добробуту суспільства, джерелом наповнення місцевого бюджету. 

Нажаль, сьогодні російський загарбник намагається силою відібрати цей скарб. І саме зараз ми як ніколи цінуємо нашу рідну землю, кожен її клаптик.

Україна обов'язково переможе і ви повернетеся до мирної праці. Саме землевпорядники є першими хто візьме на себе найскладнішу роботу з відновлення нашої країни в післявоєнний період. Саме ви будете виконувати геодезичні зйомки, встановлювати межі, планувати території населених пунктів, землекористувань та землеволодінь, проводити інвентаризацію та моніторинг земель.

Впевнений, що ви з честю впораєтеся з покладеними на вас завданнями. Ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі стануть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики.

Бажаю вам відчувати задоволення від своєї професії, зростання та перемог! Бережіть себе та своіх рідних - всім нам в майбутньому ще стільки треба буде професійно відновлювати, встановлювати, оцінювати та проєктувати!

Вітаю вас зі святом! Успіхів вам в почесній і відповідальній справі, міцного здоров'я, добра і щастя вашим сім'ям!

З повагою,
начальник Світлодарської міської військової адміністрації
Бахмутського району Донецької області
Олександр ГОРДІЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь