Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Як знайти аптеку, що відпускає медикаменти за програмою «Доступні ліки»

Дата: 13.03.2023 19:30
Кількість переглядів: 101

Фото без описуВ Україні продовжує діяти програма «Доступні ліки», завдяки якій пацієнти можуть отримувати необхідні медикаменти безоплатно або з невеликою доплатою.

З’ясувати, в яких аптечних закладах доступні препарати за зазначеною програмою, можна кількома способами:

1. Зателефонувати до контакт-центру НСЗУ за номером 16-77. Оператор допоможе вам знайти аптеку з «доступними ліками». Усі дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів безоплатні.

2. Самостійно знайти найближчу аптеку за допомогою «Електронної карти аптек-учасниць програми реімбурсації лікарських засобів».

3. Дізнатися про аптеку, яка бере участь у програмі реімбурсації, візуально. Такі аптеки матимуть на дверях наліпку «Тут є «Доступні ліки», а ті, де можна отримати інсулін, додатково матимуть ще й наліпку «+Інсулін».

Нагадуємо, що дізнатися, які ж із препаратів за програмою «Доступні ліки» повністю безоплатні, а які потребують невеликої доплати, можна скориставшись актуальним реєстром лікарських засобів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь