A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Зустрічі для дітей та дорослих пройшли у просторі «Культурний хаб Донеччина»

Дата: 17.03.2023 20:20
Кількість переглядів: 84

17 березня 2023 року у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройшли зустрічі для дітей та дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

На першому занятті дорослі відвідувачі з числа ВПО, які постраждали від бойових дій, зустрілися з психологом, який провів тренінг на тему «Відновлення після стресу». Саме такі тренінги направлені на подолання емоційної тривожності, зниження рівня стресу, дозволяють гармонізувати психологічний стан переселенців.

На другій зустрічі було проведено заняття з професійним художником Володимиром Ликовим, на якому діти створили чудові картини. Організатори хабу активно співпрацюють з Володимиром Ликовим. Він вкладає всю душу в свою справу, захоплений улюбленою роботою. В основі його навчань лежить спілкування, взаємодія, командна робота, допомагає діткам розкрити їх творчий потенціал та проявити творчі здібності в анімаційному малюванні. Малеча з радістю приходить на заняття з художником.

На третій зустрічі відбувалась творча майстерня з виготовлення мотиваційної листівки в техніці квілінг – виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу. Діти із великим захопленням розфарбовували, вирізали та клеїли свої листівки. Сумісна творчість сприяла неформальному спілкуванню маленьких гостей, згуртувала та дозволила кожному проявити власні таланти, фантазію та індивідуальність.

Взагалі сьогоднішніми заходами були охоплено понад 60 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь