Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Платформа допомоги врятованим - онлайн-майданчик з повною інформацією про всі основні сервіси допомоги постраждалим під час війни

Дата: 10.04.2023 16:31
Кількість переглядів: 113

Фото без описуВ Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців/-ок, постраждалих внаслідок війни - Платформа допомоги врятованим.

На Платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни.

Ініціативи, розміщені на cайті спрямовані на допомогу українцям як в Україні, так і за її межами. Ви можете простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом, де б Ви не перебували.

Платформа також містить буклети та інформаційні матеріали з порадами психологів, аби громадяни могли легше розпізнати негативні наслідки війни та вчасно впоратися з ними.

Всі сервіси конфіденційні та безоплатні.

Посилання на Платформу допомоги: https://www.help-platform.in.ua.

Платформа допомоги врятованим створена за ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, сприяння Урядової уповноваженої з ґендерної політики, та підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь