Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Закликаємо мешканців дотримуватись правил мінної безпеки під час Великодніх свят

Дата: 15.04.2023 10:52
Кількість переглядів: 79

Фото без описуЗвільнені території Київщини, Житомирщини, Херсонщини, Харківщини, Миколаївщини, Запоріжжя, Донеччини, Сумщини, Чернігівщини а також тимчасово окуповані території залишаються замінованими. Найбільш небезпечними є ліси, місцеві дороги, стежки, а також кладовища, куди традиційно перед Великоднем і на поминальні дні йдуть люди.

Закликаємо мешканців бути дуже уважними й обережними під час Великодніх свят. Цьогоріч відмовитися від традиційного відвідування цвинтарів та інших неперевірених саперами територій. Не відвідувати ліси, поля, береги водойм, не з’їжджати та не виходити на узбіччя доріг, де точилися бої та перебував або перебуває ворог.

У разі виявлення будь-якого предмета, схожого на вибухонебезпечний, у жодному разі не торкатися його, не намагатися перемістити чи розібрати. Відійти від небезпечної знахідки на безпечну відстань у 100 метрів тим же маршрутом, яким підходили.

Якщо ви занаходитесь на підконтрольній Україні території, слід обов’язково повідомити про небезпечний предмет спеціалістів ДСНС або Нацполіцію за номерами 101, 102 та попередити про небезпеку оточуючих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь