Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Як вступникам із ТОТ зареєструватися для участі в мультипредметному тесті

Дата: 19.04.2023 15:01
Кількість переглядів: 75

Фото без описуВипускники з тимчасово окупованих територій України зможуть зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) на підставі свідоцтва про народження і спеціальної довідки, повідомили у Міносвіти.

Сканкопія довідки надсилатиметься випускникам на електронну пошту після звернення до українських навчальних закладів, у яких вони завершують здобуття повної загальної середньої освіти в цьому році. Зокрема, за екстернатною, сімейною (домашньою) та/або дистанційною формою навчання.

Така можливість передбачена для мешканців ТОТ, які не змогли отримати паспорт громадянина України та/або реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП).

Для реєстрації для участі в НМТ на підставі довідки вступники із ТОТ також мають подати до регламентної комісії при регіональному центрі оцінювання якості освіти відповідну заяву.

У такому випадку під час створення персонального кабінету необхідно буде обрати тип документа «Свідоцтво про народження» та, якщо треба, поставити позначку «Підтверджую, що не маю РНОКПП» і завантажити сканкопії.

Нагадаємо, що випускники з ТОТ і ті, хто покинув такі території після 1 січня 2023 року, мають право на навчання за держзамовленням у закладах вищої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь