Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Павло Кириленко обговорив з нардепами проблеми області та розбудову повоєнної Донеччини

Дата: 12.05.2023 18:40
Кількість переглядів: 43

Фото без описуНачальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко провів зустріч з народними депутатами України Сергієм Бабаком, Данилом Гетьманцевим та Олександром Совою.  Були обговорені безпекові, соціальні та економічні проблеми, що виникли в області  внаслідок війни, а також перспективи розбудови повоєнної Донеччини.

Зазначивши, що на Донеччині росіяни вдаються до тактики випаленої землі,  руйнуючи цілі міста, очільник області наголосив: "Ми не можемо дозволити собі концентруватися лише на констатації цього факту, мусимо діяти - вибивати ворога з нашої землі і думати про перспективи майбутнього розвитку Донецької області. Видобуток корисних копалин, відновлювальна енергетика, відродження промисловості, заснованої на нових стандартах - у тому числі, екологічних; розвиток сільського господарства - зокрема, таких галузей, яких не було у нас до війни; продумана побудова системи освіти, підготовка кадрів для нових підприємств і виробництв, створення робочих місць. По кожному пункту Донецька обласна військова адміністрація має свої пропозиції та напрацювання". 

Павло Кириленко підкреслив, що вдячний законотворцям за активну підтримку цих ідей і пропозицій, додавши, що "злагоджена збалансована робота усіх гілок влади - єдиний ефективний шлях до розбудови міцної української держави".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь