Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Запрошуємо доєднатися до патріотичного марафону «Мова єднає»

Дата: 22.05.2023 12:22
Кількість переглядів: 58

Фото без описуДо Дня слов’янської писемності і культури у форматі телемосту відбудеться патріотичний марафон «Мова єднає» в межах соціокультурного проєкту «Схід-Захід – онлайн», започаткованого у 2019 році Донецькою обласною бібліотекою для дітей.

Мета марафону: в умовах воєнного стану об'єднати дітей з різних регіонів України, сприяти культурному обміну, популяризації української мови, вихованню патріотичних почуттів та гордості за свій народ і країну.

Захід відбудеться у змішаному форматі (онлайн та офлайн). В офлайн-форматі патріотичний марафон проходитиме на 4-х локаціях різних областей, а саме: Рівненської обласної бібліотеки для дітей, Smart бібліотеки (м. Львів); Центральної міської бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка (м. Покровськ); бібліотеки смт Новоекономічне Гродівської територіальної громади.

25 травня 2023 року о 12:00 усі бажаючі можуть взяти участь у заході на платформі Google Meet, доєднавшись за посиланням: https://meet.google.com/sdc-rytm-ywq

За інформацією управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь