Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

В Україні стартує експериментальний проєкт з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки

Дата: 31.05.2023 11:43
Кількість переглядів: 25

Урядом України впроваджено пілотний проєкт під назвою "Гроші ходять за дитиною". Цей проєкт має на меті забезпечити фінансування послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, за рахунок бюджетних коштів. Він буде реалізовуватись як експеримент, що дозволить протестувати нову систему монетизації виплат.

Хто має право на отримання послуги? 

Зокрема, сім’ї з дітьми, що мають соціальний статус діти з інвалідністю або діти з багатодітних сімей віком від 7-18 років з числа малозабезпечених, що проживають у одній з областей: Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська та Київська, матимуть можливість отримувати кошти на оздоровлення та відпочинок.

Батьки або особи, що їх замінюють, отримуватимуть повідомлення про право на отримання коштів для оплати послуг з оздоровлення та відпочинку через електронні повідомлення. Якщо отримувач має мобільний додаток "Дія" на електронному пристрої, він автоматично отримає повідомлення про можливість отримання фінансової допомоги.

Для отримання послуги батьки або опікуни зможуть отримати спеціальну картку, з обмеженими можливостями використання, на яку будуть зараховуватись кошти для оплати оздоровчих послуг. За допомогою цієї картки сім'я зможе оплачувати послуги в оздоровчих закладах, які беруть участь у проєкті.

Подробиці за посиланням: https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/e-health.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь