Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Учні Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів продемонстрували високий рівень знань з англійської та української мови

Дата: 05.06.2023 13:37
Кількість переглядів: 35

Фото без описуДонецьким обласним департаментом освіти і науки проведено моніторингове дослідження щодо вивчення рівня сформованості наявної предметної компетентності здобувачів освіти 8 і 10 класів у закладах загальної середньої освіти області в умовах дистанційного навчання.

Дослідження проводилось в онлайн-форматі за допомогою Google-форм з наступних предметів:  англійська мова, українська мова, математика, історія України. Загалом у дослідженні взяли участь 26 учнів Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які знаходяться на території України та за її межами. За результатами моніторингу здобувачі освіти отримали наступні результати:

Англійська мова 8 клас - 9,5 б., 10 клас - 10,2 б.

Українська мова 8 клас – 9,2 б., 10 клас – 9,5 б.

Математика 8 клас – 6,4 б., 10 клас – 7,5 б.

Історія 8 клас – 8,6 б., 10 клас – 8,6 б.

За рівнями опанування навчального матеріалу найбільша кількість учнів 8 та 10 класів продемонструвала високий рівень знань з англійської мови та української мови. Після опрацювання всіх матеріалів, педагогам були надані рекомендації щодо підвищення рівня оволодіння навчальним матеріалом здобувачами освіти.

Треба відзначити, що в деяких громадах середній бал виконання завдань перевищує середній показник по області. До таких належать шістнадцять: Сіверська, Світлодарська, Маріупольська, Шахівська, Іллінівська, Торецька, Ольгинська, Нікольська, Селидівська, Сартанська, Авдіївська, Курахівська, Бахмутська, Краматорська, Лиманська, Волноваська.

Виконання завдань на високому й достатньому рівнях більшою кількістю учасників тестування здобувачів освіти Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів свідчить про те, що вчителі приділяють достатньо уваги системному повторенню програмового матеріалу та систематичному виконанню тестових завдань на уроках. Також значна увага приділяється роботі з текстом і виконанню різних типів завдань, орієнтованих на краще розуміння змісту вивченого.

Завдяки спільній праці відділу освіти Світлодарської міської ВА Бахмутського району Донецької області, адміністрації школи та педагогів створені умови для якісного і результативного освітнього процесу у Світлодарській ЗОШ.

Ефективна організація освітнього процесу у закладі освіти дала високі показники знань здобувачів освіти. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь