Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Відкрито виставку Схід-Експо 2023: Павло Кириленко підписав меморандум

Дата: 06.06.2023 20:50
Кількість переглядів: 34

Фото без описуВиставку "Схід-Експо 2023"  відкрили сьогодні у Києві. Вона присвячена чотирьом областям, які найбільше постраждали від російської агресії: Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській.

- Є чітке розуміння, що основою здорової економіки має бути малий та середній бізнес, який масово покинув охоплені війною регіони. На цьому етапі підприємці потребують підтримки від держави — і вони можуть на неї розраховувати, - зазначає начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - Після звільнення окупованих територій разом із бізнесом будемо відновлювати те, що знищили росіяни, — і це відновлення буде відбуватися за сучасними та інноваційними методами.

Відповідний меморандум очільник області підписав сьогодні із провідними технічними університетами області та країни. Участь у майбутній розбудові Донеччини вже погодилися взяти Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського, Донецький національний технічний університет, Донбаська державна машинобудівна академія та Приазовський державний технічний університет.

Відновлення фронтових регіонів — одна з провідних тем цьогорічного «Схід-Експо». 

- Впевнений, що за підтримки наших постійних міжнародних партнерів цей процес буде запущений, щойно з'явитися можливість, і буде успішно доведений до кінця, - наголосив Павло Кириленко. - Дякую організаторам виставки - USAID Ukraine, ЄС та Республіці Хорватія, а також  всім учасникам за своєчасну підготовку рішень, які треба буде втілювати швидко та якісно, не гаючи часу після нашої перемоги.

За інформацією Донецької облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь