A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Благодійна програма "Дітям війни" - психологічна реабілітація для дітей у Кам'янці-Подільському

Дата: 15.09.2023 14:16
Кількість переглядів: 145

Фото без описуЗ вересня 2022 року БО «БФ «СОС Штаб громадянської оборони» започаткувала благодійний партнерський проект «Дітям війни», у рамках якого діти з прифронтових і деокупованих територій України проходять психологічну реабілітацію у тиловому Кам’янці-Подільському. 

Благодійний партнерський проєкт «Дітям війни» https://sos-sgo.info/projects/blagodiyna-programa

Суть Програми – переміщення дітей із небезпечних регіонів України, їх соціалізація, оздоровлення та поліпшення психічного стану.

Участь у Програмі дасть дітям можливість «перевести подих», відпочити, оздоровитися, отримати психологічну та педагогічну допомогу. Вони зможуть  зробити це разом зі своїми друзями та однолітками під наглядом професійних вихователів.

Програма розрахована на 30 днів перебування у західних регіонах України, де зараз відносно безпечно, а також є всі необхідні ресурси.

Західна Україна відома розвиненою рекреаційною, туристичною та розважальною інфраструктурою. Тут є все необхідне для того, щоб зробити українських дітей знову щасливими, спокійними та впевненими у собі.

На разі проєкт діє у м. Кам'янець-Подільський на території готельного комплексу Гала Готель .

Кам′янець-Подільський – місто із чудовими краєвидами, історичними пам′ятками та чистим повітрям.

Проєкт «Дітям Війни» - базується на закритій території готельного комплексу «Гала Готель», площею 1,5 га, із затишними альтанками, тенісним кортом, боулінгом, дитячим майданчиком. Це комфортні умови проживання та якісне харчування. Унікальністю комплексу є бювет з артезіанською водою типу «Нафтуся».

На вашу дитину чекає:

  • Психологічна підтримка. Робота з емоціями та почуттями, оволодіння техніками зцілення та навичками боротьби зі стресовими ситуаціями.
  • Дружня атмосфера. Діти зможуть розвинути свої творчі та спортивні здібності, оволодіти новими знаннями та вміннями.
  • Насичена програма. Екскурсії, походи, лекції, спортивні естафети та інші сюрпризи.
  • За комфорт та безпеку перебування відповідає кваліфікований персонал табору, що націлений на індивідуальний підхід до кожної дитини.
  • Розподіл по загонах за віком: 6-8 років, 9-10 років, 11-13 років, 13-15 років. У кількості до 20 дітей у загоні.

ОСНОВНА ПРОГРАМА:

Навчання онлайн або офлайн –  так як усі навчальні заклади що знаходяться у зоні бойових дій перейшли на онлайн навчання, процес навчання може відбуватися де завгодно. Ми пропонуємо - доступ до інформації. Це може бути здійснено через безперебійний Інтернет, доступ до відповідної літератури та мультимедійних платформ.

Психосоціальна підтримка – допоможе дітям розібратись зі своїми емоціями та почуттями. Тренінг «Техніки подолання стресу» навчить покроково та практично впроваджувати навички та методи подолання стресових ситуацій. Арт-терапія - може проводитися як в індивідуальній формі, так і у вигляді групових занять. Її цінність полягає в отриманні можливості нормалізувати психоемоційний стан, а також навчитися самовиражатися, пізнати себе. Групові заняття емоційної підтримки та соціального розвитку відповідно до віку допоможуть розвинути свої навички спілкування та соціалізації.

Медичне обстеження – повний медичний огляд кваліфікованим персоналом, що відбувається у місті на базі дитячого медичного центру. Медичні працівники з радістю обстежать діток та проведуть необхідну діагностику. Кожна дитина отримає медичну карту обстеження та рекомендації лікарів (за потреби).

Спортивна активність – передбачає заняття в різних видах спорту. Кожна дитина може обрати те, що більше подобається: теніс, футбол, волейбол, відвідувати інші спортивні секції, брати участь у змаганнях, естафетах та чемпіонатах.

Творча майстерня - пропонує проявити свою креативність і уяву на захоплюючих майстер-класах, у виготовленні прикрас та предметів домашнього декору, інших цікавих речей своїми руками;

Походи та екскурсії. Цікаво провести час, дізнатись про оточуючий світ, історичні факти та цікаві винаходи. Орієнтуватись на місцевості, відчути себе частиною команди, знайти однодумців. Ми дізнаємось, ділимось та вивчаємо.

Боулінг – спортивна гра, відпочинок та весело проведений час. До ваших послуг 8 доріжок, професійний інструктор, що розповість про техніку гри , наприкінці зміни влаштуємо боулінг-турнір.

Вечірнє шоу. Кожен учасник табору може проявити себе в різних творчих конкурсах і вечірніх шоу-програмах, які розвивають інтуїцію, креативність, критичне мислення і дають можливість розкрити свій талант. Ми співаємо, танцюємо і показуємо цікаві вистави;

ХАРЧУВАННЯ

  • Харчування дітей 4-разове, (повноцінний сніданок, обід і вечеря доповнюються полуднем) в просторому ресторані, що дозволяє одночасно обслуговувати усіх дітей.

ПРОЖИВАННЯ

  • «Гала Готель» підготував комфортні номери для відпочинку. ЕКО корпус це автономна територія з 4х місними номерами та двоярусними ліжками
  • Надаються рушники індивідуально кожному, мило для рук, туалетний папір.
  • Всі номери оснащені санвузлом.
  • Режим подачі гарячої води - цілодобовий.
  • Для прання особистих речей діє пральня.

БЕЗПЕКА 

  • Велика закрита територія у парковій зоні
  • Досвідчений та кваліфікований персонал
  • Наявність бомбосховища

Вартість

20 вересня 2022 року БО «БФ «СОС Штаб громадянської оборони»  започаткував проєкт Партнерської благодійної програми «Дітям війни». Благодійний фонд розуміє скрутне становище громадян і постійно працює над можливістю цілковито безкоштовної участі кожної дитини у проєкті, але наразі можемо запропонувати прийняти дітей на умовах часткової фінансової участі.

Загальна вартість одного дня перебування дитини у проєкті «Дітям війни» складає 1430 грн., фонд має змогу покрити понад дві третини цієї суми. Решту суми можливо покрити за рахунок бюджету Світлодарської міської територіальної громади.

350 грн/день за одну дитину.

Відповідно за 30 днів перебування вартість складає 10500 грн.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

  1. Свідоцтво про народження дитини, копія.
  2. Індивідуальна анкета дитини;
  3. Договір підписаний батьками або громадою;
  4. Згода на обробку фото, відео матеріалу підписується батьками або опікунами;
  5. Квитанція про оплату;

Презентація проєкту «Дітям війни» та посилання на щоденники проєкту на ютуб-каналі фонду для ознайомлення.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXqp875sxXFjIEOPeffNLsL7SZfjpSVtR

Телефон для зв’язку : 067-384-43-44, 096-842-68-90

Ми впевнені - відправляючи своїх дітей у м. Кам'янець-Подільський, Ви будете задоволені, що обрали найкраще. Кожна дитина привезе додому потужний заряд здоров'я, нові знайомства та море позитивних вражень.

Телефон для довідок: (066)858-11-74 - в.о. начальника відділу соціального захисту населення Світлодарської міської військової адміністрації Бахмутського району Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь