Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Привітання начальника Світлодарської міської військової адміністрації з Днем працівника сільського господарства

Дата: 19.11.2023 11:08
Кількість переглядів: 65

Фото без описуЩороку, у золоту осінню пору, Україна відзначає працівників сільського господарства України

З давніх-давен наша країна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. 

Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання.

Через російську агресію ваша робота зазнала значних змін, перед вами постало багато викликів та небезпек. Українські поля пошматовані ракетами та мінами, закриті логістичні шляхи, але попри усі негаразди галузь живе і розвивається, сільське господарство є міцною опорою нашої держави та своїми ресурсами підтримує її функціонування в найскладніші часи.

Вже ругий рік поспіль землі Світлодарської громади не засіваються через окупацію та активні бойові дії. Сподіваюсь, що зовсім скоро ми зможемо повернути собі свій скарб, провести розмінування територій, відновити роботу підприємств, які постраждали від ворожих обстрілів.

Шановні працівники сільського господарства! Із шаною та повагою бажаю вам сил, наснаги, справжнього щастя та праці тільки під мирним небом нашої країни!

Нехай якнайшвидше українська земля буде вільною від ворогів, родить на славу нашого народу і дає хліб кожній українській родині!

З повагою,
начальник Світлодарської міської військової адміністрації
Бахмутського району Донецької області
Олександр ГОРДІЄНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь