Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Діти зі Світлодарської громади вирушили на відпочинок до Кам'янця-Подільського

Дата: 01.12.2023 13:14
Кількість переглядів: 85

Сьогодні розпочалась новорічна подорож до казкового Кам'янця-Подільського для одинадцяти дітей зі Світлодарської громади, які тимчасово перемістились до більш безпечних регіонів України.

Діти вирушили на відпочинок на запрошення благодійної організації «БФ «СОС Штаб громадянської оборони»», яка започаткувала благодійний партнерський проєкт «Дітям війни». У рамках проєкту діти з прифронтових і деокупованих територій України проходять психологічну реабілітацію у тиловому Кам’янці-Подільському. Головною метою є поліпшення психічного стану дітей, їх соціалізація та оздоровлення.

Протягом 21 дня на дітей чекають майстер-класи та екскурсії, новорічні свята та подарунки, спортивні активності, а також заняття психосоціальної підтримки. Діти перебуватимуть під постійним наглядом вихователів, проживатимуть у комфортних номерах зі зручностями, отримають 4-разове харчування.

Цей відпочинок для дітей безкоштовний. Частину витрат на себе взяла благодійна організація «БФ «СОС Штаб громадянської оборони»», інша частина покривається за рахунок місцевого бюджету Світлодарської міської територіальної громади.

Бажаємо малечі весело провести час, відпочити від буденності, краще познайомитись з культурою та традиціями заходу України, знайти нових друзів та отримати незабутні враження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь