A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Як дізнатися результат проходження відеоідентифікації пенсіонера?

Дата: 31.01.2024 13:35
Кількість переглядів: 115

Фото без описуПостановою правління Пенсійного фонду України від 20.11.2023 № 49-2 «Про затвердження Порядку встановлення територіальним органом Пенсійного фонду України особи одержувача пенсії, щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, інших соціальних виплат шляхом відеоконференцзв'язку» визначено механізм встановлення особи одержувача виплат від Пенсійного фонду України http://tinyurl.com/39rv42pj.

За результатами верифікації орган Пенсійного фонду не пізніше ніж через 10 днів після проведення відеоідентифікації виносить рішення про встановлення/невстановлення особи одержувача, яке має містити:

  • прізвище, ім’я, по батькові (за наявності) особи, щодо якої проводилась відеоідентифікація;
  • дату і час прийняття рішення, назву органу Пенсійного фонду, що прийняв рішення;
  • прийняте рішення про встановлення/невстановлення особи одержувача;
  • підпис відповідального працівника.

Усі документи та інформація, створена за результатами проведеної відеоідентифікації, а також прийняте рішення про встановлення/невстановлення особи одержувача зберігаються в електронній пенсійній справі одержувача.

Орган Пенсійного фонду не пізніше 3-х робочих днів після прийняття рішення повідомляє одержувача/законного представника/помічника у вибраний ними спосіб про результат проведеної відеоідентифікації.

У разі прийняття рішення про невстановлення особи одержувача шляхом відеоконференцзв’язку орган Пенсійного фонду надає роз’яснення щодо причин невстановлення особи одержувача, порядку та строки повторного звернення для проведення відеоідентифікації, а також порядок оскарження такого рішення.

Особа, яка проходила відеоідентифікацію, може самостійно переглянути її результати в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua в розділі «Мої звернення».

Інструкція, як подати заяву на проведення ідентифікації в режимі відеоконференцзв`язку через портал е-послуг Пенсійного фонду України http://tinyurl.com/srznawse .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь