A A A K K K
для людей із порушенням зору
Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Сайт "Власна справа" - все, що потрібно знати про грантову програму

Дата: 08.03.2024 13:27
Кількість переглядів: 59

Фото без описуГрантова програма «Власна справа» набуває все більшої популярності. З моменту її запуску в Донецькій області вже 64 мешканці регіону стали переможцями та отримали можливість розпочати чи розширити свій бізнес. Підприємці сплачують додаткові податки у бюджет та створюють нові робочі місця.

Також триває реалізація програми грантів для ветеранів, ветеранок, осіб з інвалідністю внаслідок війни, їхніх дружин та чоловіків. З початку року в визначені переможцями 5 ветеранських бізнес-проєктів на суму майже 2 млн. грн.

Для спрощення процесу отримання гранту та більшої доступності, Мінекономіки створено сайт програми — https://vlasnaspravagrant.com.ua.

Тут можна знайти всю необхідну інформацію — від критеріїв відбору до шаблонів бізнес-планів, необхідних для подання заявки на грант, від історій того, як отримати грант, до можливості залишити своє питання чи поділитися відгуком.

Проконсультуватися щодо гранту можна онлайн у Telegram, за телефоном call-центру Донецького обласного центру зайнятості 0 800 33 61 67 або у фахівців центру зайнятості https://t1p.de/2u2np.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь