Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Збираєтесь купатися в озері чи відпочивати на березі річки? Тільки якщо у вашому регіоні не велись бойові дії!

Дата: 13.05.2024 13:38
Кількість переглядів: 53

Значне покращення погодних умов, потепління та настання яскравих сонячних днів спонукають проводити більше часу на природі, зокрема біля водойм – річок, ставків та озер. Однак для населення такий відпочинок може стати небезпечним для життя.

Кожного дня окупаційні війська здійснюють обстріли Донеччини. Саме тому, Бахмутське районне управління ГУ ДСНС України у Донецькій області нагадує мешканцям, що на території Бахмутського району відсутні офіційно визначені місця масового відпочинку на водоймах, а також триває заборона відвідування водних об’єктів. Заборону було введено, з метою збереження життя цивільних осіб та запобігання трагічних подій через атаки та обстріли.

Велику загрозу також становить забруднення територій вибухонебезпечними предметами, які можуть знаходитись як на суші, так і у воді. Багато вибухонебезпечних предметів не детонують і залишаються не знайденими, що несе у собі загрозу активації від будь-яких впливів навколишнього середовища або людини.

Нажаль, багато громадян не розуміють всієї відповідальність за власну безпеку та надають перевагу відпочинку біля найближчого водоймища, навіть якщо на ньому заборонено купатися. Рятувальники наголошують, що відмова від відпочинку на водних об’єктах в наших реаліях це, насамперед, збереження власного життя та здоров’я.

Пам’ятайте! Ваша безпека залежить від Вас самих!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь