Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Запрошуємо дітей Світлодарської громади на оздоровлення до санаторно оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини»

Дата: 24.05.2024 12:17
Кількість переглядів: 944

Фото без описуШановні батьки!

З метою оздоровлення та відпочинку дітей, поліпшення психо-емоційного стану дітей та подолання негативного впливу війни запрошуємо оздоровити ваших дітей у КП «Обласний дитячо-молодіжний санаторно оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» на базі Дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Карпати» ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (Закарпатська область, с. Карпати) та Дочірнього підприємства «Санаторій «Сонячне Закарпаття» ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (Закарпатська область, с. Поляна).

Оздоровчі зміни на 21 день заплановані у 2024р, в умовах КП ОДМСОК «Перлина Донеччини»:

II з 16.06.2024 по 06.07.2024

III з 08.07.2024 по 28.07.2024

IV з 30.07.2024 по 19.08.2024

V з 21.08.2024 по 10.09.2024

На відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для оздоровлення або відпочинку дітей за рахунок коштів місцевого бюджету Світлодарської міської територіальної громади мають право діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та діти, які виховуються в сім’ях з дітьми, які зареєстровані/задекларовані на території Світлодарської міської територіальної громади та перемістились (евакуювались) за її межі, віком від 7 до 18 років.

Відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку для оздоровлення або відпочинку дітей, за рахунок коштів місцевого бюджету Світлодарської міської територіальної громади, здійснюється один раз на рік за умови, що дитині протягом 2024 року не надавалася путівка до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.

Для направлення дітей до дитячих закладів батьки/законні представники подають до Світлодарської міської військової адміністрації наступні документи особисто або засобами поштового зв’язку:

1)  заяву про намір оздоровлення або відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, а також дітей, які виховуються в сім’ях за формою: Форма заяви;

2)  копію свідоцтва про народження або паспорта дитини;

3)  копію паспорта одного з батьків/законних представників (у разі надання копії паспорта з безконтактним електронним носієм додатково надається копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання);

4)  копію облікової картки платника податків одного з батьків/законних представників (за виключенням фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку у паспорті);

5)  згоду на збір та обробку персональних даних одного з батьків/законних представників та їх дитини відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» за формою: Згода на обробку персональних даних.

6)  копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (одного з батьків/законних представників та дитини);

7)  довідку органу соціального захисту населення або закладу освіти за фактичним місцем перебування про не користування пільговою путівкою, придбаною за рахунок бюджетних коштів у поточному році;

8)  для дітей, які мають статус та потребують особливої соціальної уваги та підтримки, крім документів, зазначених у підпунктах 1-7, подаються документи, які підтверджують відповідний статус.           

Перед відправленням діти, які направляються на оздоровлення та відпочинок до дитячих закладів, повинні пройти медичний огляд у встановленому законодавством порядку, отримати форму первинної облікової документації № 079/о «Медична довідка на дитину, яка від’їжджає в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку», затверджену наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29 травня 2013 року № 435, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 17 червня 2013 року за № 990/23522.

Відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» батьки /законні представники дають письмову згоду на проведення в дитячому закладі необхідних діагностичних, лікувальних процедур у разі захворювання дитини за формою: Згода на проведення лікувальних процедур.

ОБОВ’ЯЗКОВО!!!

КОЖНА копія документу засвідчуються заявником/законним представником шляхом проставлення на неї відмітки «Згідно з оригіналом», особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її власного ім’я та прізвища, дати засвідчення копії.

Пакет документів потрібно надіслати, ЗА РАХУНОК ВІДПРАВНИКА, Новою поштою за адресою: Полтавська область, Полтавський район, смт. Білики, відділення № 1, Богдаш Олеся Сергіївна, тел. 0958782801.

Телефон для довідок: (066)858-11-74 - в.о. начальника відділу соціального захисту населення Світлодарської міської військової адміністрації, Ковальова Юлія Анатоліївна.

Пам'ятка для батьків:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь