Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Як оновити дані в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни для коректного відображення е-Посвідчення ветерана у Дії

Дата: 12.06.2024 11:59
Кількість переглядів: 216

Фото без описуЗ першого дня від запуску е-Посвідчення ветерана у мобільному застосунку “Дія” команди Мінветеранів, Мінцифри, Дії та наших партнерів з ПРООН у режимі 24/7 опрацьовують запити, помилки та надають підтримку у реалізації цього проєкту.

Якщо дані про ваш статус передані до Єдиного державного реєстру ветеранів війни (ЄДРВВ), ваше е-Посвідчення у Дії буде знайдено та відображено. Якщо документ не знайдено, ми допоможемо з'ясувати причину, чому інформація відсутня у Реєстрі, та надаємо алгоритм подальших дій.

Фахівці докладають всіх зусиль, щоб оперативно відпрацювати ваші звернення.

Щоб додати інформацію до Реєстру після витребування в органу, що надав статус, потрібно більше часу, ніж для процесу оновлення даних. У залежності від кожного окремого випадку термін розгляду може бути від 1 дня до 1 місяця. 

Детальніше за посиланням: https://mva.gov.ua/prescenter/category/86-novini/yak-onoviti-dani-v-edinomu-derzhavnomu-reestri-veteraniv-viyni-dlya-korektnogo-vidobrazhennya-e-posvidchennya-veterana-u-dii


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь