Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Наша команда готує ще чотири нові безпекові угоди для України – звернення Президента

Дата: 22.07.2024 22:29
Кількість переглядів: 28

Фото без описуБажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Короткі підсумки цього дня.

Наша команда готує ще чотири нові безпекові угоди для України. Вже найближчим часом ми розпочнемо перемовини й маємо доволі оперативно підготувати документи до підписання. Це для нас і оборонна підтримка, це для нас і фінанси, і гуманітарна взаємодія. Вже тоді буде майже 30 таких угод із нашими партнерами. І ми ставили собі завдання, щоб це були різні країни – не лише країни НАТО. Але всі – однаково готові допомагати нам у захисті спільних цінностей. І це буде. Хоч би що відбувалось у світі, нам потрібні свої інструменти для підтримки наших людей, для підтримки нашої держави, свої безпекові домовленості, які працюватимуть за будь-яких умов. Саме так ми і рухаємось.

І найголовніше за сьогодні: я хочу подякувати всім нашим людям – усім нашим рятувальникам ДСНС України, які працюють для захисту життів людей у різних наших регіонах – і в тилу, і в прифронтових та прикордонних районах України. Ті, хто завжди, за будь-яких обставин, після російських ударів та обстрілів прибуває на місце та робить абсолютно усе, щоб допомогти якнайшвидше. В усіх регіонах зберігається функціональність наших державних служб. Особливо відзначу працівників ДСНС України на Харківщині – увесь колектив рятувальників області. А окремо – Андрія Сидорченка, Євгена Попова, Максима Гунька, Віктора Коваля, Сергія Лисицю. Дякую вам і всім вашим колегам! Також – ДСНС України на Херсонщині: усі працівники управління, а особливо – Іван Смоленський, Тарас Старищак, Сергій Ячменьов, Владислав Пилипенко й Олександр Васечко. Дякую вам! І наша Сумщина – регіон, який, на жаль, теж постійно страждає від російського терору. Але й там, як і всюди, наші рятувальники завжди допомагають. Дякую всьому колективу Головного управління ДСНС України на Сумщині, а особливо – Ярославу Самойленку, Олегу Морозу, Андрію Щеннікову, Андрію Покидюку, Олександру Клочкову та Руслану Пилипцю.

Дякую всім, хто захищає нашу державу, наших людей, наші українські інтереси!

Дякую всім у світі, хто нам допомагає!

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь