Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

За яких умов розмір житлової субсидії складає 0,00 грн?

Дата: 26.07.2024 13:49
Кількість переглядів: 65

Фото без описуЖитлова субсидія — це адресна державна допомога, що надається мешканцям домогосподарств на відшкодування витрат з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. 

Субсидія призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги та розміром обов’язкового відсотка платежу. Обов’язковий платіж обчислюється в розрахунку на одну людину та визначається індивідуально для кожної сім’ї. Він залежить від розміру сукупного доходу членів домогосподарства. 

У разі коли за результатами розрахунку житлової субсидії її розмір (різниця) має нульове або від’ємне значення, субсидія складає 0,00 грн. Це означає, що розміри сплачених сум за житлово-комунальні послуги не перевищують розмір обов’язкового платежу (п. 60 Положення про порядок призначення житлової субсидії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848).

Перевірити, чи надана житлова субсидія, можна на вебпорталі е-послуг Пенсійного фонду України — https://portal.pfu.gov.ua. Детальніше https://t1p.de/bnj32.

Як визначити обов’язковий відсоток платежу при призначення субсидії, дізнавайтеся за посиланням — https://t1p.de/sn3n7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь