Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Світлодарська міська військова адміністрація долучилась до обласної акції  «І в спогадах Герої оживуть»

Дата: 29.08.2024 16:29
Кількість переглядів: 121

Фото без описуВійна, що триває на нашій землі вже понад 10 років, обірвала життя багатьох талановитих, амбітних, турботливих, сміливих людей. Кожен з них віддав найцінніше за наше світле майбутнє в квітучій Україні. «Герої не вмирають!» - говоримо ми, схиляючи голову. Людина живе поки жива пам’ять про неї. В наших спогадах рідні та близькі нам люди назавжди залишаються усміхненими та, інколи, суворими, веселими і товариськими та відданими своїй справі, принциповими та надійними...

До Дня пам’яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, Світлодарська міська військова адміністрація долучилась до обласної акції  «І в спогадах Герої оживуть».  щоб якомога більше людей мали змогу доторкнутися до персональної історії кожного захисника.

Серед Героїв, що стали на захист своєї Батьківщини, є і мешканці Світлодарської міської територіальної громади Бахмутського району Донецької області. Один з них - Ткаченко Василь В’ячеславович. Чудовий батько і люблячий чоловік, шанував Україну і був їй відданий до останнього подиху. Був різносторонньою людиною, справжнім взірцем для друзів та близьких, дуже любив читати і вивчати все нове.

Народився 22 січня 1986 року в місті Горлівка. В 2010 році закінчив Національну юридичну академію імені Ярослава Мудрого в місті Харків і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Право» та здобув кваліфікацію бакалавра юриста.

Працював на шахті. Став на захист України з 2017 року, воюючи в с. Кримському Луганської області.

Після повномасштабного вторгнення, з вересня 2022 року – командир відділення – командир машини 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти військової частини А 2988. Захищав Батьківщину в с. Первомайське Донецької області. 27 лютого 2023 року під містом Запоріжжя отримав важкі поранення, від яких перестало битись його хоробре серце. Посмертно нагороджений пам’ятною грамотою від імені Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних Сил України.

У Василя Ткаченка залишилась дружина і діти.

Вічна Слава Героям! Нехай пам’ять про них живе в наших серцях!

Зі спогадів дружини Анастасії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь