Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Чим займається Уповноважений Верховної Ради України з прав людини?

Чим займається Уповноважений Верховної Ради України з прав людини?

Кожен і кожна має право звертатися за захистом своїх прав і свобод до Уповноваженого, якщо їх порушили органи державної влади, органи місцевого самоврядування та їхні посадові та службові особи, а також юридичні та фізичні особи.

10:33 29.05.2023

29 травня – Міжнародний день миротворців ООН

29 травня – Міжнародний день миротворців ООН

У 2002 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 29 травня Міжнародним днем миротворців. В Україні Міжнародний день миротворців встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 квітня 2003 року № 374/2003 і відзначається щорічно разом із світовою спільнотою.

10:06 29.05.2023

29 травня – день вшанування пам’яті екіпажу МІ8-МТ

29 травня – день вшанування пам’яті екіпажу МІ8-МТ

29 травня 2014 року гелікоптер Мі-8МТ (борт «16») Національної гвардії України здійснював військове завданнях в зоні бойових дій з проведення ротації особового складу та розвантаження харчових продуктів на 4-му блокпосту на горі Карачун. Близько 12:30 гелікоптер був обстріляний з лісосмуги та підбитий збройними формуваннями рф. Екіпаж «Борту 16» боровся до останнього, намагаючись здійснити аварійну посадку. Проте, внаслідок падіння вибухнули баки з пальним. Трагедія забрала життя 12 захисників України. Старший лейтенант, штурман екіпажу Олександр Макеєнко залишився живим та у тяжкому стані був доправлений до харківської лікарні.

09:51 29.05.2023

Павло Кириленко провів онлайнову зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Хорватії в Україні

Павло Кириленко провів онлайнову зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Хорватії в Україні

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко сьогодні, 27 травня, взяв участь у онлайновій зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом Хорватії в Україні пані Аніцою Джаміч. Під час зустрічі мова йшла про питання гуманітарного розмінування, потреби Донеччини у відновленні освітньої та медичної інфраструктури, запозичення досвіду Хорватії у розбудові населених пунктів.

19:26 28.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь