Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 06.04.2023 08:00

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 06.04.2023 08:00

За 5 квітня росіяни вбили 5 жителів Донеччини: 2 в Олексієво-Дружківці, 2 в Бахмуті та 1 у Сергіївці. Ще 9 людей в області дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

08:53 06.04.2023

ВПО, які змінили місце реєстрації через Дію, потрібно звернутися до органу соцзахисту для продовження виплат

ВПО, які змінили місце реєстрації через Дію, потрібно звернутися до органу соцзахисту для продовження виплат

До Мінреінтеграції надійшли звернення від внутрішньо переміщених осіб, яким затримуються виплати допомоги на проживання. Йдеться про випадки, коли громадяни змінили місце реєстрації за допомогою порталу Дія.

15:37 05.04.2023

Державна служба України з питань праці  і Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин

Державна служба України з питань праці і Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин

В умовах війни держава всі свої можливості спрямовує на забезпечення обороноздатності країни, боєздатності Збройних сил України та соціальний захист наших громадян. Для успіху необхідна підтримка кожного громадянина, консолідація суспільства. «З турботою про себе і кожного»  – це вже не просто гасло окремого пілотного проекту, а у прямому розумінні є умовою збереження життя під час війни. Не дотримання трудових прав працівників, нелегальна зайнятість, зловживання з невиплатою заробітної плати та примусова праця, до якої вдаються недобросовісні роботодавці є недопустимими.

14:11 05.04.2023

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 05.04.2023 08:00

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 05.04.2023 08:00

За 4 квітня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: 3 в Ласточкиному та 1 у Красногорівці. Ще 11 людей в області дістали поранення. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

08:52 05.04.2023

Опитування про стан та потреби бізнесу

Опитування про стан та потреби бізнесу

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва» та експорту разом з Національним проектом Дія.Бізнес, Центром розвитку інновацій та Advanter Group в межах Ініціативи для відновлення економіки України та у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Державною регуляторною службою України за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, проводить дослідження стану та потреб бізнесу.

14:22 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь