Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дізнавайтесь корисну інформацію від Мінреінтеграції

Дізнавайтесь корисну інформацію від Мінреінтеграції

Дізнатись все про евакуацію з небезпечних регіонів, видачу гуманітарної допомоги, оновлену інформацію про ВПО, відновлення звільнених територій, соціальні гарантії для переселенців і мешканців звільнених територій та іншу корисну інформацію можна на сайті Міністерства реінтергації тимчасово окупованих територій України та офіціальних сторінках у соціальних мережах та месенджерах:

11:00 15.03.2023

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 15.03.2023 08:00

Інформація про загиблих та поранених на території Донецької області станом на 15.03.2023 08:00

За 14 березня росіяни вбили 1 жителя Донеччини — у Краматорську. Ще 16 людей в області зазнали поранень. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

08:38 15.03.2023

Триває формування штурмової бригади Гвардії наступу “Червона Калина”

Триває формування штурмової бригади Гвардії наступу “Червона Калина”

Це команда бійців-патріотів, які винищуватимуть ворога та звільнятимуть окуповані землі України. До лав бригади вже увійшли бійці, які брали участь у боях за Київщину, Донецьку і Луганську області. 8-го квітня 2014 року підрозділ звільняв Харківську ОДА, коли проросійські сили намагались створити там таку ж ситуацію, як на Донеччині та Луганщині. Без єдиного пострілу та жодної жертви бійці успішно виконали завдання.

18:13 14.03.2023

14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

У часи боротьби за захист нашої державності поруч із регулярною українською армією завжди знаходилися відважні люди, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини. Серед добровольчих формувань, котрі гідно долучалися до відсічі ворогу в XX столітті, слід згадати загони Вільного козацтва та Гайдамацький кіш Слобідської України в часи Української революції 1917–1921 років, січовиків Карпатської Січі в 1938–1939 роках, воїнів УПА та партизан у часи Другої світової війни.

09:47 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь