Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Від чого залежить розмір допомоги за лікарняними?

Від чого залежить розмір допомоги за лікарняними?

Фонд соціального страхування України опікується 11 мільйонами працюючих українців, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках.

10:30 01.12.2022

Всеукраїнський референдум 1 грудня 1991 року: як це було

Всеукраїнський референдум 1 грудня 1991 року: як це було

До середини 1980-х років радянська планова економіка себе вичерпала. В гонитві за показниками комуністична партія знищувала цілі галузі народного господарства. Так у спробах «наздогнати та перегнати Америку» за рівнем життя, радянське керівництво вирішило збільшити виробництво м’яса. Планові показники були настільки завищені, що для їх виконання в деяких регіонах країни вирізалося все поголів’я худоби. Після таких експериментів тваринництву знадобилися роки, щоб відновитися. До занепаду економіки вело і державне регулювання цін. Реальна собівартість товарів перевищувала ціну, встановлену керівництвом країни. Деякий час державі вдавалося компенсувати виробникам цю різницю за рахунок коштів від продажу нафти та газу. Але через війну в Афганістані ціна на російську нафту впала, виробництво почало скорочуватися, що призвело до дефіциту товарів.

09:37 01.12.2022

1 грудня - річниця Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України

1 грудня - річниця Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України

Постановою Верховної Ради Української РСР “Про проголошення незалежності України” від 24 серпня 1991 року ухвалено рішення щодо проведення всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України. 11 жовтня 1991 року постановою Верховної Ради України затверджено текст бюлетеня та звернення до народу. До бюлетеня для голосування на референдумі було включено текст Акту проголошення незалежності України, ухваленого Верховною Радою 24 серпня 1991 року та лише одне питання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» із двома варіантами відповіді: «Так, підтверджую» або «Ні, не підтверджую».

09:12 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь