Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

500 гривень за бустерну дозу та оплата комунальних послуг. Оновлення єПідтримки

500 гривень за бустерну дозу та оплата комунальних послуг. Оновлення єПідтримки

З 14 березня вакциновані бустером українці із 14 років зможуть отримати додаткових 500 грн від держави. А ще згодом люди з інвалідністю та віком від 60 років за гроші єПідтримки зможуть оплатити комунальні послуги та ліки. Такі зміни до постанови щодо програми єПідтримка сьогодні ухвалив Уряд.

14:34 10.02.2022

Що необхідно знати про електронний лікарняний

Що необхідно знати про електронний лікарняний

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, з метою більшої поінформованості населення щодо сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України, надає відеоінструкцію про те, що треба знати про електронні лікарняні.

17:16 09.02.2022

В Світлодарській громаді обговорили можливості покращення надання соціальних послуг

В Світлодарській громаді обговорили можливості покращення надання соціальних послуг

Сьогодні в приміщенні Світлодарської міської ВЦА відбулась робоча зустріч працівників військово-цивільної адміністрації з представниками благодійного фонду "Право на захист", щодо покращення системи надання соціальних послуг в Світлодарській громаді. У зустрічі взяли участь керівник Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області Сергій Гошко, його заступниця Тетяна Єрохіна, працівники відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру надання соціальних послуг Світлодарської міської ВЦА.

16:06 09.02.2022

Телефон гарячої лінії відділу освіти

Телефон гарячої лінії відділу освіти

Відділ освіти Світлодарської міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області повідомляє номер телефону, за яким можна отримати консультації з питань освіти під час дистанційного навчання, спричиненого погіршенням епідемічної ситуації, через зростання кількості хворих на коронавірус COVID-19 на території Світлодарської територіальної громади: 

17:31 08.02.2022

Команда Мінцифри презентувала нові онлайн послуги

Команда Мінцифри презентувала нові онлайн послуги

Сьогодні, 8 лютого команда Мінцифри презентувала нові онлайн послуги під час Diia Summit. Декларування місця проживання по всій країні, автоматичний дозвіл на будівництво, довідка про несудимість, опитування і ще багато  цифрових інструментів вже зараз доступні в Дії. 

15:16 08.02.2022

ГУ ДСНС України у Донецькій області нагадує правила пожежної безпеки

ГУ ДСНС України у Донецькій області нагадує правила пожежної безпеки

Стан, який склався сьогодні з пожежами, свідчить, про наявність складних проблем в протипожежному захисті житлового сектору. А саме з початку 2022 року на території Бахмутського району відбулося 23 пожежі, на яких загинуло 4 особи, знищено та пошкоджено 18 будинків та споруд.  Населення часто порушує елементарні правила пожежної безпеки, не приділяючи їм належної уваги або попросту не знає їх. Пожежі викликані непогашеною цигаркою або сигаретою, є найбільш розповсюдженими у більшій мірі ніж може здатися на перший погляд. Більшість пожеж, спричинених курінням, пов’язана з курінням у нетверезому стані у ліжку. Не менш поширеною причиною пожеж є порушення правил користування електричними приладами. Аналіз таких випадків показує, що вони відбуваються в основному, з двох причин: у разі порушення правил пожежної безпеки під час користування електропобутовими приладами і прихованої несправності цих приладів. Основні запобіжні заходи і правила пожежної безпеки при експлуатації електричних та нагрівальних приладів:

10:17 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь