Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Мінцифри запускає новий проект IT Generation для навчання ІТ-спеціальностей

Мінцифри запускає новий проект IT Generation для навчання ІТ-спеціальностей

Міністерство цифрової трансформації разом із партнерами, блокчейн-екосистемою Binance та Львівським ІТ Кластером, запускає новий проект IT Generation. Завдяки йому українці зможуть безоплатно отримати професію у сфері IT.

16:30 04.07.2022

Про перерахунки пенсійних виплат

Про перерахунки пенсійних виплат

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області забезпечено в поточному році проведення всіх передбачених законодавством перерахунків пенсій.

15:54 04.07.2022

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

15:17 04.07.2022

Українці зможуть отримувати паспортні документи за межами держави

Українці зможуть отримувати паспортні документи за межами держави

Уряд ухвалив відповідну постанову, яка дозволяє оформляти ID-картки та закордонні паспорти в закордонних підрозділах ДМС.     Перший пілотний проєкт вже стартував у Варшаві. За словами першого заступника міністра МВС Євгена Єніна, у польській столиці з серпня буде відкрито центр Державного підприємства «Документ». А вже зараз наші співвітчизники у цій країні можуть подати заяви-анкети, звернувшись до мобільних комплексів – спеціально облаштованих мікроавтобусів.     «Перші документи можна буде отримати вже на початку серпня. Термін їх виготовлення скоротиться вдвічі й складе до 20 днів,» – завірив посадовець.     Нагадаємо, нещодавня урядова постанова, яка передбачає тимчасове виготовлення ID-карток та паспортів з новим чипом без електронного підпису, значно спростила та прискорила процес підготовки документів. Одним з ії безпосередніх ініціаторів стало Міністерство реінтеграції.

14:14 04.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь