Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Податкова Донеччини інформує

До уваги платників податків, які використовують єдиний рахунок

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє, що пунктом 351.8 статті 351 Податкового кодексу України  визначено, що платник податків має право через електронний кабінет визначити напрям використання суми помилково та/або надміру сплачених коштів.

11:57:35 24.12.2021

Як подати Заяву про внесення змін до Державного реєстру ФО – платників податків за ф. № 5ДР не відвідуючи податкову

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області повідомляє,  що фізична особа – платник податків за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» може подати Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР на себе та/або своїх дітей за наявності свідоцтва про народження дитини, документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника) та інших документів, які підтверджують зміни таких даних.

11:55:35 24.12.2021

Щодо декларування об’єкта нерухомості, що перебуває у спільній частковій власності кількох осіб

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з 1 вересня триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки.

11:48:08 24.12.2021

Декларування 2021 добігає кінця

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що громадяни мають право добровільно подати декларацію про майновий стан і доходи для застосування права на податкову знижку за витратами, визначеними ст. 166 Податкового кодексу України.

11:46:36 24.12.2021

Як відкрити спеціальний рахунок для цілей одноразового добровільного декларування

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

11:35:04 24.12.2021

Ліцензування оптової та роздрібної торгівлі пальним: перелік необхідних документів

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що виробництво пального (в тому числі переробка нафти), оптова торгівля пальним, зберігання пального та зберігання пального для власних потреб, роздрібна торгівля пальним (АЗС) згідно зі статтею 15 Закону України від 19 грудня 1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального» (далі Закон № 481) підлягає обов’язковому ліцензуванню.

16:09:03 10.12.2021

Змінили прізвище, місце проживання або паспортний документ – вам до податкової!

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що з урахуванням пункту 70.7 статті 70 Податкового кодексу України фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до податкової служби відомості про зміну своїх даних, які вносяться до облікової картки, або повідомлення протягом місяця з дня виникнення змін шляхом подання відповідної заяви.

14:29:26 10.12.2021

Увага! З 01 січня 2022 року розширено коло суб’єктів господарювання, які мають застосовувати РРО та/або ПРРО?

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що  з 01 січня 2022 року суттєво розширюється коло суб’єктів господарювання (фізичних осіб-підприємців), які зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО).

10:08:43 10.12.2021

Спеціалізовані РРО: до відома суб’єктів господарювання, що реалізують пальне

Шановні платники! Державна податкова служба України інформує, що суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю пальним на АЗС за допомогою спеціалізованих РРО зобов’язані проводити розрахункові операції із використанням режиму попереднього програмування обліку кількості пального.

09:58:20 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь