Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Для ветеранів та військовослужбовців

Можливості для безкоштовного навчання ветеранів

Учасники бойових дій та люди, що отримали інвалідність через війну, можуть безкоштовно навчатися. Підготовка, перепідготовка або підвищення кваліфікації здійснюється у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

15:13:03 15.12.2023

Триває опитування щодо визначення потреб ветеранів війни та членів сімей загиблих(померлих) Захисників/Захисниць України зі Світлодарської громади

До уваги мешканців Світлодарської громади - ветеранів війни та членів сімей загиблих(померлих) Захисників/Захисниць України.

15:22:19 04.12.2023

Як отримати статус УБД після 24 лютого 2022 року: хто має право, куди звертатися, перелік документів

З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров'я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях.

18:27:41 16.11.2023

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

У рамках співпраці з Національною службою здоров'я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психіатричну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а такфож амбулаторне і стаціонарне лікування.

13:43:48 25.10.2023

Анонімне опитування ветеранів і ветеранок від УВФ

Ветерани й ветеранки, важливий ваш голос в опитуванні. Чи відчуваєте ви повагу від суспільства? З якими труднощами зіштовхнеться після повернення з війни? Чи виконує держава зобов’язання перед вами?

15:38:28 20.10.2023

До уваги мешканців Світлодарської громади - ветеранів війни та членів сімей загиблих(померлих) Захисників/Захисниць України

З метою визначення потреб ветеранів війни та членів сімей загиблих(померлих) Захисників/Захисниць України, що до повномасштабного вторгнення були зареєстровані на території Світлодарської міської територіальної громади, Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області проводить опитування. 

12:27:18 07.10.2023

Послуги для ветеранів: соціальна та професійна адаптація

Регламентується Постановою Кабінету Міністрів України  від 21.06.2017 р. № 432 «Про затвердження Порядку та умов забезпечення соціальної та професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності».

16:16:17 22.09.2023

Послуги для ветеранів: грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення

Пільга передбачає право на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення особам з інвалідністю внаслідок війни І та ІІ групи, внутрішньо переміщеним особам, які є учасниками бойових дій, або особами з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи, а також для сімей осіб, визначених абзацами п’ятим - восьмим пункту 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

16:06:49 22.09.2023

На порталі Е-ветеран можна отримати вичерпну інформацію щодо питань послуг, пільг, гарантій та надання статусів

Українські ветерани, члени їхніх сімей та родини загиблих Воїнів мають змогу повноцінно користуватися сучасним цифровим інструментом інформування та надання кваліфікованих послуг, що розробило Мінветеранів.

12:01:00 15.09.2023

Як отримати грант на ветеранський бізнес

Більше року в країні реалізуються грантові державні програми безповоротної підтримки підприємців, об'єднані під загальною назвою "єРобота". Окремий напрямок грантової ініціативи Уряду націлений на розвиток ветеранського бізнесу. Програма «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» є чудовою можливістю для ветеранів та ветеранок адаптуватися до мирного життя, втілити мрію відкрити власну справу, підтримати своїх рідних.

14:37:36 08.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь