Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Для ветеранів та військовослужбовців

На веб-платформі е-Ветеран функціонує Єдина база знань для ветеранів і ветеранок та їхніх сімей

Задля уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівцями Мінветеранів створено і функціонує Єдина база знань для ветеранів війни та членів їхніх сімей.

16:28:35 05.03.2024

Як призначається та виплачується одноразова грошова допомога у разі загибелі або інвалідності Захисників і Захисниць

За ініціативи Мінветеранів Урядом було спрощено подання заяви на призначення одноразової грошової допомоги (ОГД) у разі загибелі (смерті) чи інвалідності деяких категорій осіб відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

17:23:21 01.03.2024

П’ять кроків до створення або розвитку власного бізнесу за урядовим проєктом «єРобота» для ветеранів

За проєктом «єРобота» військовослужбовці, які мають бажання займатися підприємництвом або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їх сімей можуть отримати грантові кошти у розмірі до 1 млн грн. Обов'язкова умова - створення нових робочих місць.

12:41:01 21.02.2024

Безкоштовне профнавчання для ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок війни

В умовах повномасштабної війни одним із найважливіших завдань держави є соціальний захист ветеранів та людей з інвалідністю, яка була отримана внаслідок війни. Крім надання соціальних гарантій вони також потребують допомоги в адаптації та переході від військової кар'єри до цивільного життя. Одним з механізмів підтримки конкурентоспроможності та подальшого працевлаштування учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни є професійне навчання. 

17:07:18 30.01.2024

У місті Славутич діє соціально-психологічний центр для ветеранів, учасників бойових дій та членів їх сімей

У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє соціально-психологічний центр https://www.facebook.com/spcslav. Установа надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин ветеранів та членам сімей загиблих на загальнодержавному рівні.

14:41:59 29.01.2024

Про що потрібно пам'ятати у спілкуванні з людиною, яка пережила полон

Перш ніж звернутися до людини, яка пережила полон, слід звернути увагу на коректність формулювання. Так, фахівці пропонують використовувати термін «ветерани / ветеранки, які пережили полон», не посилаючись на офіційний статус, а враховуючи наявність досвіду перебування в полоні.

14:58:36 25.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь