Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся інформаційний вебінар для безробітних

Відбувся інформаційний вебінар для безробітних

10 вересня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар для безробітних. В заході взяла участь представниця міжнародної громадської організації FSD Ukraine Швейцарського фонду з протимінної діяльності пані Вікторія.  

15:41 13.09.2021

Запрошуємо на бізнес-виставку «Схід-Експо 2021»

Запрошуємо на бізнес-виставку «Схід-Експо 2021»

ПРООН, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021». Проведення заходу попередньо заплановано на 28-29 вересня 2021 року у Києві, залежно від епідеміологічної ситуації у країні. Виставка пройде в самому серці міста – «Палаці Спорту» на Спортивній Площі, 1. Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, уряду Данії та Посольства США в Україні.

15:45 10.09.2021

Про проведення тренування з евакуації у разі виникнення загрози збройних конфліктів

Про проведення тренування з евакуації у разі виникнення загрози збройних конфліктів

Згідно Плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 року №1659-р, у період з 09 по 10 вересня 2021 року Державною службою з надзвичайних ситуацій України на території Донецької області планується проведення спільного тренування місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування донецької області щодо організації заходів з евакуації у разі виникнення загрози збройних конфліктів.

11:12 08.09.2021

Щодо використання музики у закладах громадського харчування

Щодо використання музики у закладах громадського харчування

Для законного використання музики під час здійснення підприємницької діяльності необхідно укласти договір з Організацією колективного управління. Незаконним є використання музичних творів, фонограм та зафіксованих у них виконань без належного дозволу та сплати Роялті акредитованій Організації колективного управління. Громадська спілка «Українська ліга авторських і суміжних прав» є акредитованою організацією колективного управління, що підтверджується Листом міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Витягом з Реєстру організацій колективного управління (додатки No1,2). Відповідно до ч.З ст.20 ЗУ «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав», Користувачі зобов’язані до початку використання у своїй діяльності об’єктів авторського права і (або) суміжних прав укласти з організацією колективного управління, яка здійснює управління майновими правами, у відповідній сфері, договір про використання об'єктів авторського права і (або) суміжних прав. Для законного (легального) використання музики необхідно звернутися із заявою про надання дозволу на використання до Громадської спілки «Українська ліга авторських і суміжних прав». Укладення Договору з акредитованою Організацією колективного управління надає легальне право використовувати будь-які фонограми та зафіксовані в них виконання. З питань укладення Договору, просимо звертатися до уповноваженого представника Громадської спілки «Українська ліга авторських і суміжних прав» Артеменко Яни Василівни у - за тел. (050) 153 00 58.

16:32 07.09.2021

Train the Trainers 2.0

Train the Trainers 2.0

Після успішної реалізації першого раунду програми Train the Trainers Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту запускає другий набір на оновлену програму Train the Trainers 2.0.

09:15 07.09.2021

Інформування споживачів про намір укладання нових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення,  які надаються  Вуглегірською ТЕС ПАТ «Центренерго»

Інформування споживачів про намір укладання нових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються Вуглегірською ТЕС ПАТ «Центренерго»

Вуглегірська ТЕС є монополістом з надання послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  мешканцям м. Світлодарськ. З 01.05.2021р. набрав чинності Закон України від 03.12.2020р. № 1060. «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг», яким внесено низку змін до Законів України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про метрологію та метрологічну діяльність», «Про ринок природного газу», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги». Згідно із змінами, внесеними до Закону України від 09.11.2017 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» передбачено запровадження публічних договорів приєднання про надання комунальних послуг. Публічні договори приєднання вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги. Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги такий власник не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги.

16:20 06.09.2021

Про намір зміни тарифів на послуги  з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення,  які надаються  Вуглегірською ТЕС ПАТ «Центренерго»

Про намір зміни тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, які надаються Вуглегірською ТЕС ПАТ «Центренерго»

Вуглегірська ТЕС являється монополістом з надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  мешканцям м. Світлодарськ. Діючи тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення застосовуються з 1 грудня 2020р., затверджені рішенням № 99 від 28.10.2020р. Світлодарського міськвиконкому. Розмір діючого тарифу на централізоване водопостачання складає 20,83 грн/м3 (без ПДВ) для всіх споживачів, на централізоване водовідведення – 10,52 грн/м3 (без ПДВ) для всіх споживачів. Рівень відшкодування фактичної собівартості комунальних послуг діючими тарифами станом  на 01.08.2020р. по централізованому водопостачанні - 92,5%, централізованому водовідведенню - 83,4%. За базовий рік збиток від надання послуг з централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення стороннім споживачам та населенню склав 4776,547 тис. грн., у тому числі водопостачання – 1858,661 тис. грн., водовідведення – 2917,886 тис. грн.. Рівень відшкодування фактичної собівартості послуг централізованого водопостачання середньозваженим тарифом за базовий рік склав 65%, послуг централізованого водовідведення - 42%.

14:54 06.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь