Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Оздоровлення дітей

Запрошуємо дітей Світлодарської громади на VI оздоровчу зміну до КП ОДМСОК «Перлина Донеччини»

Світлодарська міська військова адміністрація продовжує набір бажаючих оздоровити своїх дітей у КП ОДМСОК «Перлина Донеччини» на базі Дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Карпати» ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (Закарпатська область, с. Карпати).

17:13:32 27.08.2024

Запрошуємо дітей Світлодарської громади на V оздоровчу зміну до КП ОДМСОК «Перлина Донеччини»

Світлодарська міська військова адміністрація продовжує набір бажаючих оздоровити своїх дітей у КП ОДМСОК «Перлина Донеччини» на базі Дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Карпати» ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (Закарпатська область, с. Карпати) та Дочірнього підприємства «Санаторій «Сонячне Закарпаття» ПрАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (Закарпатська область, с. Поляна).

11:28:44 09.08.2024

Запрошуємо дітей Світлодарської громади на оздоровлення на Івано-Франківщину до лікувально-оздоровчого комплексу «Дружба»

Шановні батьки! З метою оздоровлення та відпочинку дітей, поліпшення психо-емоційного стану дітей та подолання негативного впливу війни запрошуємо оздоровити ваших дітей в лікувально-оздоровчому комплексі «Дружба» профкому НГВУ «Долинанафтогаз» (Івано-Франківська область, с. Новоселиця, Калуський район).

09:13:00 28.05.2024

Опитування батьків/законних представників щодо оздоровлення дітей Світлодарської міської територіальної громади у 2024 році

Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області проводить опитування батьків/законних представників стосовно направлення до дитячого закладу для оздоровлення або відпочинку у 2024 році дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, у тому числі тих, які зареєстровані/ задекларовані на території Світлодарської міської територіальної громади та перемістились (евакуювались) за її межі.

17:26:59 28.03.2024

Діти зі Світлодарської громади вирушили на відпочинок до Кам'янця-Подільського

Сьогодні розпочалась новорічна подорож до казкового Кам'янця-Подільського для одинадцяти дітей зі Світлодарської громади, які тимчасово перемістились до більш безпечних регіонів України.

13:14:35 01.12.2023

Запрошуємо дітей зі Світлодарської міської територіальної громади на відпочинок до Кам’янця-Подільського

Благодійний фонд «СОС Штаб громадянської оборони» започаткував благодійний партнерський проект «Дітям війни», у рамках якого діти з прифронтових і деокупованих територій України проходять психологічну реабілітацію у тиловому Кам’янці-Подільському.

09:39:56 01.11.2023

Запрошуємо дітей, які зараз перебувають в небезпечних громадах Донеччини, на відпочинок у табір відновлення AURUM CAMP

Громадська організація "Платформа ініціатив Теплиця", має намір організувати 04 - 12 листопада 2023 р., табір відновлення AURUM CAMP с. Тухля Львівська обл., для 36 дітей віком 11-16 років з Донецької області, які зараз перебувають в небезпечних громадах Донеччини. Перевага надається дітям з деокупованих міст Лиман та Святогірська, а також дітям з сімей військовослужбовців, та сімей загиблих воїнів які зараз безпосередньо проживають в містах Донеччини.

13:30:31 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь