Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області
Донецька область, Бахмутський район

Оздоровлення дітей

Благодійна програма "Дітям війни" - психологічна реабілітація для дітей у Кам'янці-Подільському

З вересня 2022 року БО «БФ «СОС Штаб громадянської оборони» започаткувала благодійний партнерський проект «Дітям війни», у рамках якого діти з прифронтових і деокупованих територій України проходять психологічну реабілітацію у тиловому Кам’янці-Подільському. 

14:16:43 15.09.2023

Запрошуємо дітей зі Світлодарської громади на відпочинок до Обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини»

Шановні батьки! Запрошуємо оздоровити ваших дітей на 5 та 6 оздоровчі зміни до Обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» https://www.perlynadon.org, що знаходиться у Закарпатської області, Мукачівському районі, с. Карпати.

14:30:45 04.09.2023

Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» продовжує здійснювати свою діяльність на Закарпатті

За підтримки Донецької облдержадміністрації Комунальне підприємство «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» продовжує здійснювати свою діяльність на Закарпатті на базі санаторію «Карпати».

12:26:40 06.06.2023

Щодо відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку за рахунок місцевого бюджету

Світлодарська міська військова адміністрація Бахмутського району Донецької області з метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, у тому числі тих, які зареєстровані/задекларовані на території Світлодарської міської територіальної громади та перемістились (евакуювались) за її межі, внесла до Програми економічного і соціального розвитку Світлодарської міської територіальної громади на 2023 рік вирати на відшкодування вартості путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку.

12:08:41 06.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь